Εταιρεία - Ιστορικό

Ε-ΤΖΙΚΑΣ

Από τον Απρίλιο του 1964 στην Ελασσόνα τα καταστήματα "tzikas" δραστηριοποιούνται με συνέπεια και σεβασμό στον χώρο της ένδυσης. Πάνω από πενήντα χρόνια τώρα ντύνουμε τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί με επώνυμα ποιοτικά ρούχα.
Ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις, όχι μόνο στην μόδα αλλά γενικότερα στο εμπόριο, κάνουμε την εμφάνιση μας και στο ηλεκτρονικό εμπόριο εγκαινιάζοντας το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όσους δεν έχουν πρόσβαση σε κάποιο φυσικό μας κατάστημα να αποκτήσουν το ρούχο που τους ταιριάζει στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Τώρα μπορούμε όλοι μας να παραγγείλουμε online τα αγαπημένα μας ρούχα και να τα τα παραλάβουμε στην πόρτα μας.

Αντιπροσωπεύουμε τα μεγαλύτερα brands της γυναικείας μόδας όπως –Attrativo-Only–Gianni Rodini–Pink Woman–Anel-Estetica-Noobass-Viki-Queen-Mikael-Charly-Scinn-Set set κλπ.

Επίσης ντύνουμε τον άνδρα με επώνυμα ρούχα όπως Tommy Hilfinger-Navy Green-Calvin Klein-Diesel-Lee-Celio-Camel-Luigi Morini-Hippos-Mens-Funky Buddha-Scinn-Red Spot-New Look-Garage 55-Jack&jones-ponte rosso-
Clvse-Edward-Cosi-Basehit κλπ.
Όσο αναφορά στο παιδικό ντύσιμο οι εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε είναι Mayoral-Trax-
Cotton planet-Joyce-New born-name it-nek-Paul Frank κλπ.

Η ''MAYORAL'' είναι μια από τις πιο δυναμικές εταιρίες στο χώρο του παιδικού ρούχου και καλύπτει σχεδόν το 70% του καταστήματος μας.
Υπάρχει μεγάλη γκάμα στο χώρο της βάπτισης με πανέμορφα ρούχα και αξεσουάρ με πολύ φαντασία γιατί τα περισσότερα είναι δικές μας δημιουργίες.

Έχουμε συνδυάσει όλα αυτά τα χρόνια την άριστη ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση με την προσιτή τιμή γι’ αυτό και έχουμε καθιερωθεί στην συνείδηση του καταναλωτή ως την πρώτη επιλογή για το ντύσιμο τους.
Αν πάλι δεν βρείτε με την πρώτη σας επίσκεψη αυτό που ψάχνετε, μη σας νοιάζει: το online κατάστημά μας ανανεώνεται συνέχεια! Για αυτό, μην ξεχνάτε να το επισκέπτεστε συχνά για να ανακαλύπτετε όλα τα new entries, αλλά και για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι για τις ειδικές προσφορές μας!